Търговски център и Хотел Приморски

Проект: 09.2019 | Клиент: КОМПЛЕКС Приморски | Задачи: Режисиране, заснемане, монтаж и фотография

За проекта Приморски

Хотел “Приморски” се намира в най-старият български черноморски курорт Св. св. Константин и Елена, намиращ се на 10 км североизточно от центъра на Варна и на 6 км от края на града. Атрактивната локация на хотела включва забележително красива природна местност.

Предимства

Курортът съчетава уникалните дадености на море, вековен парк и минерални извори, което го прави значима и предпочитана от туристите локация на европейската туристическа карта.
Новият, модерен хотел “Приморски” е разположен само на 120м от самия плаж, в непосредствена близост до уникалния комплекс “Аквахаус Термал & Бийч”. Хотелът привлича туристите освен с местоположението си, а и с истински впечатляващата архитектура и интересните си интериорни решения.

Създадохме за Приморски

Комплекс “Приморски” – архитектурно заснемане на Търговски център и Хотел, показани чрез два видеоклипа, по един за всеки обект, и фотозаснемане в продължение на 3 пълни дни. Видеоклиповете и снимките разказват за концепцията и архитектурата на Търговския център и Хотел “Приморски”, а именно съчетаване на разходка и пазаруване с почивка, модерен дизайн с изчистени линии.

Изходни продукти: Архитектурно видео Търговски център Приморски; Архитектурно видео Хотел Приморски; Фото заснемане.
Време за изпълнение: Пре-продукция и заснемане – 5дни; Пост-продукция – 14дни.

Клиент: Комплекс Приморски; Продуцент: ААФ Криейтив / AAF Creative; Директор: Александър Александров; Дата: 05.08.2019

Режисура; операторство; концепция и сценарий; сториборд; фотография; монтаж; видео и аудио ефекти; звуков дизайн.