Астор Гардън Хотел

Проект: 09.2018 / Клиент: Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД / Задачи: Режисиране, заснемане, монтаж & звукови ефекти.

За проекта Астор Гардън Хотел

Релаксираща ваканция на метри от морския бряг в чисто нова луксозна обстановка. Astor Garden, намиращ се в сърцето на спокойния и най-стар морски курорт в България св. св. Константин и Елена, известен с природните си богатства и минерални извори, ще ви привлече именно с това. Място с просторна градина изпълнена с необятни детайли, два ресторанта всеки с индивидуална концепция, спа център с минерална вода, както и отлични условия за бизнес престой и място за отдих със семейството. Спа центъра Aquahouse Thermal & Beach разположен в съседство с Astor Garden е едно от най-големите и привлекателни предимства, които предлага хотела.

Това са само част от удобствата и уникалните детайли, които ние от AAF Creative трябваше да отразим в поредица от видеа. Можете да усетите това пленително място, като прегледате всички видеоклипове от поредицата по-надолу в страницата ни.

Създадохме за Астор Гардън Хотел

Астор Гардън Хотел – отразяване на архитектурната чат на обекта, създаване на лайфстайл сценарии на преживяването в хотела през погледа на посетителите, както и пренасянето на емоциите на посетителите към спа центъра Aquahouse Thermal & Beach в непосредствена близост. Всичко това показано чрез поредица от 3 видеа, показващи неговата идентичност.

Изходни продукти: Архитектурно видео; Лайфстайл видео; Лайфстайл видео отразяващо връзката на обектите Astor Garden и Aquahouse Thermal & Beach.
Време за изпълнение: Препродукция и засенмане – 6дни.; Постпродукция – 14дни.

Client: Astor Garden Hotel; Producer: AAF Creative; Director: Alexander Alexandrov; Datе: 15.09.2018

Режисура; операторство; концепция и сценарий; сториборд; фотография; монтаж; видео и аудио ефекти; звуков дизайн.