Вила Чинка

Проект: 08.2019 / Клиент: Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД / Задачи: Режисиране, заснемане, монтаж & звукови ефекти.

За проекта Вила Чинка

Разположена на самия бряг на морето, Вила Чинка обещава да ви плени с очарователни панорами към безкрайното синьо. Тази крайбрежна елегантност със своя бохемски стил, сякаш сътворена от природата ще Ви предложи уникална почивка на територията на курорта Св.св. Константин и Елена. Със своите комфортни апартаменти с изящен стил, превъзходен ресторант със средиземноморска кухня, спокоен басейн и лаунж зона към него в допълнение с красивата китна плажна ивица пред нея, Вила Чинка ви омайва и запленява. Атмосферата на величие и романтика, зародило се още от времето на Марко Чинка, бързо ви пренася в друга реалност изпълнена със спокойствие и лекота. Всички тези емоции събудиха огромен интерес в нашия екип и за нас от AAF Creative беше огромно удоволствие да бъдем избрани да творим в това райско кътче. С лекота успяхме да създадем този проект, показващ именно духа и атмосферата на Вила Чинка. Можете сами да се убедите в това, като прегледате всички видеоклипове от поредицата по-надолу в страницата ни.

Създадохме за Вила Чинка

Вила Чинка – отразяване духа на обекта и неговата историческа стойност, показано чрез поредица от 3 видеоклипа и фотозаснемане, с които да се покаже идентичността му. За целта създадохме сценарии, който включва всички нужни елементи на заснемане. Режисурата на видеоклиповете е изцяло съобразена с историята на Марко Чинка и описва елементи от бохемския начин на живот и насладата от естествените материали обграждащи обекта.

Изходни продукти: Архитектурно видео; Лайфстайл видеа; Фото заснемане.
Време за изпълнение: Пре-продукция и заснемане – 6дни; Пост-продукция – 14дни.

Клиент: Вила Чинка; Продуцент: ААФ Криейтив / AAF Creative; Директор: Александър Александров; Дата: 31.07.2019

Режисура; операторство; концепция и сценарий; сториборд; фотография; монтаж; видео и аудио ефекти; звуков дизайн.